Lieve fans, volgers en belangstellenden, ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een heel goed voorspoedig muzikaal maar vooral gezond nieuwjaar. 2022 is een leuk jaar geweest voor mij met twee nieuwe singles (Elke avond en Van een lieverd als jij) en diverse optredens in Nederland en België.

Ook komend jaar weer fijne leuke dingen in het vooruitzicht. Om te beginnen start ik in januari met een intensieve samenwerking met RXA hospitality services voor evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten waardoor jullie me overal kunnen gaan zien optreden.

In maart / april een cd single met 3 cover countrynummers die ik ga opnemen met een hele leuke zangeres. Verder in de zomer hopelijk een goede zomerhit, die inmiddels wel al geschreven is door mijn tekstschrijver Brigit van den Heuvel. Hopelijk ga ik jullie weer snel zien en ontmoeten!

Liefs, Martino