Het nummer “Het is zomer”

De tekst geschreven door Brigit van den Heuvel, het arrangement is verzorgd door Michel Fabre en de bijbehorende clip gemaakt door Inge van Studio Feenstra.

KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Het is zomer

Het nummer “Van een lieverd als jij”

Van een lieverd als jij, speciaal geschreven over en voor mijn man Joop die begin oktober zijn verjaardag vierde. De release was op 8 oktober 2022 in café The Angel.

De tekst geschreven door Brigit van den Heuvel, het arrangement is verzorgd door Michel Fabre en de bijbehorende clip gemaakt door Inge van de Wal-Feenstra (met dank aan het jenevermuseum te Schiedam).
Het 2e nummer op de single “Ik wil geen ander meer” is ook over en voor Joop geschreven door Brigit van den Heuvel.

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Van een lieverd als jij”

Het nummer “Elke Avond”

Single nummer 13! Een vrolijk, vlot, Nederlandstalig nummer met country invloeden. De tekst is door mijzelf geschreven, bijbehorende videoclip is gemaakt door Inge Feenstra.
Het tweede nummer op de single is Reach for the sky, een beetje soulachtig en geschreven door Brigit van den Heuvel.

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Elke Avond”

Het nummer “Ben ik anders”

“Ben ik anders” alweer mijn 12de single. Geschreven door John Collee en Jacques Herb. Uitgebracht naar aanleiding van de invoering van de anti lgbti+ wet in Hongarije en de mishandeling van Frederique hier in Nederland.
Clip is gemaakt door Inge Feenstra. Medespelers in de clip zijn Joop Daemen, Patsy Prozac en Willem van Doorn.

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Ben ik anders”

Het nummer “Rotterdam Ahoy”

In 2021 het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, voor mij een hele mooie gelegenheid om mijn 11e cd single uit te brengen. Dit vrolijke nummer is geschreven door Brigit van den Heuvel. De Engelse variant (het 2e nummer op de single) is geschreven door mijzelf. Bijbehorende videoclip is gemaakt door Inge Feenstra.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Rotterdam Ahoy”

Mijn nummer “Het is voorbij” 


Op 17 oktober 2020 kwam “Het is voorbij” uit. Mijn 10e single, dus een klein jubileum! “Het is voorbij” heb ik zelf geschreven nog voordat mijn debuut single “Het is over” uitkwam. Grappig hiervan is dat de nieuwe single tekstueel mooi aansluit op mijn debuut “Het is over”.

Nou met mij is het nog lang niet voorbij.

Het 2e nummer op de single is een mooie ballad geschreven door Brigitte van den Heuvel en heet Echte liefde.
Bij “Het is voorbij” is een supermooie clip gemaakt door Inge Feenstra, Ximena Davalos en Hans van Dam. De tegenspeelster in de clip is, misschien wel door jullie herkend uit de “Het is over” clip, Franka van Rhijn.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Het is Voorbij”

Mijn debuut single “Het is over” 

Dit nummer kwam uit op 14 februari 2016 en behaalde in dat jaar de 9e plek van de top 1000 van Tv Oranje.
De nummers op de debuutsingle zijn geschreven door Brigitte van den Heuvel. Zij ontdekte mij terwijl ik ons eigen café “de Herinnering” in Schiedam aan het zingen was. Hoe trots en verrast kan je zijn dat je eerste single zo goed scoort! De dame in de bijbehorende clip is Franka van Rhijn.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Het is over”

Het nummer “In het Café”

De 2e single “In ’t café” kwam tegelijkertijd uit met mijn 1e single “Het is over” en was bedoeld als verrassing voor mijn echtgenoot omdat hij mij altijd gesteund heeft en dat nog steeds doet met mijn carrière. Aangezien wij zelf een café hebben schreef mijn tekstschrijfster Brigitte van den Heuvel een lied hierover.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “In het café”

Het nummer “Maar zolang je bij me bent”

Single nummer 3 alweer. Wederom geschreven door Brigitte van den Heuvel, speciaal voor mijn moeder en voor alle mensen die je lief zijn.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP “Maar zolang je bij me bent”

Het nummer “In mijn hart is een grote kilte”

Na het grote voorrecht dat ik, vind ik zelf, heb om geen covers te zingen maar alleen eigen werk kwam er toch een uitzondering. Een geweldig nummer van country zangeres Reba McEntire, waar ik in het verleden een Nederlandse tekst op heb gemaakt, bleef eigenlijk op de plank liggen. Toch maar besloten om een keer dus een cover uit te brengen. The heart is a lonely hunter van Reba werd “In mijn hart is een grote kilte” van Martino. De bijbehorende clip werd opgenomen aan de Maas in mijn geboortestad Rotterdam.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “In mijn hart is een grote kilte”

Het nummer “Mooie zigeunervrouw”

Mooie zigeunervrouw is single nummer 5. Het 2e nummer wat ik zelf heb geschreven en dat gelukkig door velen gewaardeerd wordt. De zigeunervrouw in de bijbehorende clip is Claudia Frederiks. In deze clip zien jullie voor het eerst mijn man.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “Mooie zigeunervrouw”

Het nummer “Mag ik wonen in je hart”

Single nummer 6. Geschreven door Brigitte van den Heuvel. Een lekker zomers meezing nummertje, vandaar als 2e nummer op deze single de karaoke versie.

Luister hier naar Spotify:

Het nummer “Kerst met mijn allerliefste”

Op verzoek van vele mensen dan ook uiteindelijk in 2018 een kerst single opgenomen.
Het nummer “Kerst met mijn allerliefste” geschreven door Brigitte van den Heuvel waarin reggae klanken worden samengevoegd met de kerst, en het vrolijke door mij zelf geschreven “Kerstmis in de zomer”, gebaseerd op het feit dat wij in ons café altijd Kerst hebben in de laatste week van juni.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “Kerst met mijn allerliefste”

Het nummer “Mijn liefste kind”

Alweer mijn 8e single, geschreven door Brigit van den Heuvel. Mijn liefste kind is een luisterliedje wat gaat over het verliezen van een kind, al wordt dit niet letterlijk benoemd in het lied. Het tweede nummer op deze single heet “Jij bent mijn lief” en is geschreven door Miranda van Dijk en gaat over dat we niet iedereen in een hokje moeten plaatsen.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “Mijn liefste kind”

Het nummer “Baby don’t go”

Single nummer 9! Een samenwerking met Meriam Bruggink waarmee ik heel goed bevriend ben geworden. En om onze vriendschap te bezegelen hebben we samen dit mini album opgenomen waar 4 nummers opstaan. Onze Engelstalige single “Baby don’t go”, het Nederlandstalige duet “omdat we samen staan” en 2 solo nummers “Alles wat telt” van Martino en “Draai je om” van Meriam.

Luister hier naar Spotify:

Of KLIK HIER voor de VIDEOCLIP van “Baby don’t go”